Planlegging av nasjonal leir

Annethvert år har ungdommene i El Pacto(Misjonskirken i Colombia) en nasjonal ungdomsleir, der alle kirkene er invitert. De bytter på hvilken region som arrangerer leiren, og i år er det Cundinamarca, der Bogotá ligger, sin tur. Jeg er så heldig at jeg har blitt invitert til å sitte i styret for planleggingen av leiren sammen med representanter fra kirkene i Cundinamarca. Vi har holdt på å planlegge en stund, og det er veldig spennende.

Leiren skal være den 30. juni, så nå er arbeidet i gang for alvor. Det er rundt 80 påmeldte, og det er vi veldig glade for. Jeg har fått ansvar for registrering av deltakerne, og da må jeg få tak i navn, identifikasjon, helseforsikringer og tillatelse fra foreldrene til de mindreårige. Det er viktig å ha alt på plass i tilfelle noe skulle skje på leiren.

Det koster ganske mye å delta på leiren, så vi har oppfordret alle ungdomsgruppene i kirkene til å prøve å samle inn for at det ikke skal bli så hardt økonomisk. I barnekirka der jeg går har vi hver vår søndag der vi selger noe å putte i munnen. Det kommer ikke inn så mye, men det hjelper. De andre kirkene gjør tilsvarende. Planen er også å gjøre noen felles aktiviteter med kirkene i regionen for å samle inn penger.

En lørdag samlet vi en del av ungdommene fra forskjellige kirker for å bli litt bedre kjent i regionen. Vi var i en park som heter Simón Bolívar. Samme dag laget vi noen filmklipp, som jeg senere redigerte til å bli en video for å gjøre oss gira på å dra. Her har jeg lagt ved en lenke til denne.

 

Bønneemne:

Be for at mange skal ha lyst til å melde seg på leiren. Be for at alle må klare å finne midler til å delta på leiren, at det ikke må stoppe dem. Be også for at vi skal være spente før leiren, og glede oss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: