Ungdomsleir for hele landet

DSC_8876

30. juni og første og andre juli var det nasjonal leir for ungdommene i El Pacto(Misjonskirken i Colombia). Det var regionen Cundinamarca, der Bogotá ligger, som arrangerte. Jeg var også med i styret der. Vi var over hundre ungdommer til sammen. Det var også med ungdommer fra noen kirker som ikke har hatt så tett samarbeid med hverandre de siste årene, men nå håper vi at de kommer til å jobbe sammen igjen.

Les også: Planlegging av nasjonal leir

Alt var nøye planlagt. Mange av de som kom fra andre regioner kom dagen før, og måtte ha et sted å oppholde seg om natten. Vi var flere som dro til flyplassen og hentet dem, for å ha dem i huset sitt den natten. Den første leirdagen reiste vi ut til gården der vi skulle være. Jeg hadde ansvaret for listen over personer, og hadde nok å gjøre om morgenen. Vi kom alle vel frem, og kunne starte leiren.

I løpet av leiren hadde vi diverse aktiviteter, andakt, foredrag og lovsang. De forskjellige regionene hadde hver sin stund med åndelig innhold, i tillegg til en foredragsholder som talte hver dag.

Temaet for leiren var ungdommen og samfunnet. Det var også et bibelvers vi hadde ekstra fokus på, som står i Matteus 5, 13-14: «Dere er jordens salt og verdens lys». Vi brukte en sang som handlet om bibelverset, som heter «Luz y Sal», lys og salt. Vi fikk lære mye om hvordan vi som kristne ungdommer kan ha innflytelse på samfunnet.

Den siste kvelden hadde vi en fest, der temaet var 60-, 70- og 80-tallet. Der måtte alle regionene ha en presentasjon fra tidsepoken. Vi fra barnekirka hadde en egen presentasjon. Det var en dans vi plukket ut fra filmen «Grease», som kom ut i 1978. En av lærerne på Esperanza hjalp oss med koreografien, og resultatet ble supert. Jeg fikk hovedrollen, fordi jeg var den eneste blonde. Men alle gjorde en super jobb, og dansen ble skikkelig bra. De andre regionene hadde også gode presentasjoner.

Det var veldig spennende å være med å arrangere leir. Det var en ny opplevelse for meg, og jeg likte det. Mange kom til meg og spurte hvis de lurte på noe, og jeg måtte prøve å svare og finne løsninger. Jeg lærte veldig mye om lederskap, og tror jeg kommer til å gjøre noe lignende senere.

Her er en video med minner fra leiren:

 

Bønneemne:

Takk Gud for at leiren ble så fin som den var. Takk for alle vi ble kjent med, og be for at vi må møtes igjen. Be for at vi må kunne bruke det vi lærte i livene våre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: