Om

Ettåringtjeneste

Å være ettåring i Colombia byr på så mangt. Min ettåringtjeneste foregikk i skoleåret 2017-18. Jeg bodde hos en vertsfamilie i Bogotá, og hadde oppfølging av et misjonærpar som var i Colombia samtidig som meg, og kommunikasjon med internasjonal avdeling i Misjonskirken Norge. I begynnelsen av oppholdet hadde jeg spansktimer med en egen lærer.

Min hovedarbeidsoppgave var å hjelpe til på skolefritidsordningen Esperanza og i barnekirka “Dios la Esperanza” (Guds håp). Jeg satte mitt eget preg på arbeidet ved å lære barna på skolefritidsordningen å strikke, og jeg sang i lovsangsteamet for de voksne i barnekirka. I tillegg besøkte jeg andre prosjekter og kirker, var med Ansgar bibelskole på misjonturen deres i Colombia, deltok i planleggingen av nasjonal ungdomsleir, og andre ting som dukket opp underveis. Å skrive ettåring-bloggen var også en av arbeidsoppgavene under oppholdet.

Ønsker du å stille meg spørsmål om det å være ettåring i Colombia? Ikke nøl med å ta kontakt!
Mobil: 417 69 300
E-post: miriamalsvik@yahoo.no
Facebook: https://www.facebook.com/miriam.alsvik

Hvis du vil lese mer om Misjonskirken Norges arbeid i Colombia, kan du det på deres nettside: mknu.no

Ettåring-bloggen

“Ettåringbloggen” inneholder alle blogginnleggene jeg skrev da jeg hadde ettåringtjeneste for Misjonskirken Norge skoleåret 2017/18

“Jeg gjør deg til lys for folkeslag så min frelse kan nå til jordens ende.”

Jeg heter Miriam Alsvik, er 19 år og fra Rissa, og dette året er jeg ettåring i Colombia for Misjonskirken Norge.

“Selv om du sier at du ikke ser ham, ser han din sak. Bare vent på ham!”

Gud har vært med meg hele livet. Han har alltid vært like mye til stede, selv om jeg ikke alltid har tenkt like mye på Ham eller viet Ham like mye oppmerksomhet. Dette har Han bevist for meg. Gud var med meg da jeg valgte å lære spansk på ungdomsskolen. Han var med meg da jeg ble involvert i menigheten i Trondheim. Han var med meg da jeg bestemte meg for å være med Kristenrussen til Colombia. Og Han har lovet å være med meg når jeg er ettåring i Colombia.

Like lite som jeg kunne vite hva det skulle bety at jeg valgte spansk da jeg var tolv år, vet jeg nå hva som er Guds plan for livet mitt. Men jeg er villig til å følge kallet, og la Ham vise meg det.

cropped-img_2430.jpg
Her lærer barna på skolefritidsordningen Esperanza å strikke pannebånd.
%d bloggers like this: